Suzuki Marine - V6 Ultimate DF325A en DF3350A

Suzuki Marine - V6 Ultimate DF325A en DF350A

V6 Ultimate performance DF325A en DF350A

Suzuki DF350A – een revolutie in innovatie

Maak kennis met de DF350A – het vlaggenschip vanSuzuki. Met een vermogen van maar liefst 350 pk. Een innovatie die een belangrijk hoofdstuk vormt in Suzuki’s rijke historie met krachtige viertaktmotoren. Een revolutie zogezegd. Het design is een topmodel waardig: sportief, een tikkeltje agressief en bovenal innovatief. Een vormgeving die zijn hoge status onderstreept. Niet voor niets won de DF350A de prestigieuze Good Design Award 2017.

Nog snellere acceleratie

Suzuki past op de DF350A voor het eerst het innovatieve Suzuki Dual Prop System toe. Hierbij wordt het motorvermogen dankzij twee tegengesteld roterende propellers nog efficiënter in voorwaartse stuwkracht omgezet. De smallere transmissie vermindert daarbij de stromingsweerstand onder water. De resultaten mogen er zijn: betere prestaties zoals een nog snellere acceleratie en een hogere richtingsstabiliteit.

Ongekend laag brandstofverbruik

De DF350A is de grootste V6 op de markt. Desondanks is de buitenboordmotor licht en efficiënt. De compressieverhouding van 12,0:1 – de hoogste ooit voor een buitenboordmotor in serieproductie – verbetert het rendement van de verbranding. Het speciale Dual Injector System dat koelere lucht vermengt met optimaal vernevelde brandstof zorgt daarbij voor een volledige en gecontroleerde verbranding. Dit alles zorgt voor een ongekend laag brandstofverbruik.
• Suzuki’s vlaggenschip met 350 pk • Unieke, bekroonde systemen • Veel power, laag verbruik • Vernieuwend, sportief design

Bekroonde features

De DF350A is een compacte, 4.390 cc V6-motor met een vermogen van 350 pk – het hoogste van alle Suzuki-buitenboordmotoren. Het unieke Direct Intake System voert buitenlucht op de meest effectieve manier naar de motor voor een optimale vulling van de cilinders. De DF350A bepaalt de koers voor een volgende generatie hightech buitenboordmotoren.

Suzuki Marine - V6 Ultimate DF250AP en DF300AP

V6 Ultimate performance DF250AP en DF300AP

De ultieme buitenboordmotoren

De legendarische Suzuki DF250AP en DF300AP leveren met hun indrukwekkende 4.0-liter V6-krachtbron onnavolgbare prestaties en een perfecte controle. Dankzij Suzuki Lean Burn Control en Suzuki O2 Feedback Control zijn de DF250AP en DF300AP de krachtigste, stilste en zuinigste in hun klasse. De Suzuki DF250AP en DF300AP zijn de eerste buitenboordmotoren ter wereld met het revolutionaire Suzuki Selective Rotation-systeem, waarmee je eenvoudig de draairichting van de propeller instelt. De prestaties zijn in beide draairichtingen gelijk.

Optimale performance

De onderdelen van de overbrenging zijn dusdanig geoptimaliseerd, dat de specificaties voor zowel reguliere als tegengestelde draairichting gelijk zijn. Hierdoor ontstaat een nog betere stroomlijn, vermindering van de weerstand in het water en neemt de duurzaamheid toe. De DF250AP en DF300AP zijn verder aan weerszijden voorzien van dubbele waterinlaten voor een stabiele koeling op hoge snelheid en in ondiep water. De digitale en analoge tellers tonen alle belangrijke informatie, zoals de temperatuur van de motor en het benzineverbruik.

De meest geavanceerde Drive-By-Wire technologie

De DF250AP en DF300AP zijn uitgerust met Suzuki Precision Control. Dit gasklep besturingssysteem geeft een zeer precieze gasrespons en directe schakelmomenten. Het digitale signaal gaat via een kabelboom naar de motor, die alle commando’s perfect elektronisch afstemt via het geavanceerde Drive-By-Wire systeem. Suzuki Precision Control is persoonlijk instelbaar voor een enkele of dubbele besturing. Hierdoor is het mogelijk om meerdere motoren achter de boot te monteren. • Zeer krachtig en compact • Snellere acceleratie en hoge topsnelheid • Hoge betrouwbaarheid

Suzuki Marine - V6 Ultimate DF250AP en DF300AP
Suzuki Marine - Top performance DF150AP, DF175AP en DF200AP

Suzuki Marine - Top performance DF150AP, DF175AP en DF200AP

Top performance DF150AP, DF175AP en DF200AP

Laag brandstofgebruik door Lean Burn technologie.

Suzuki’s talent voor het ontwikkelen van motoren die veel vermogen leveren in combinatie met compacte afmetingen is nogmaals bewezen met deze prachtige viercilindermotoren. Met een cilinderinhoud van 2.867 cm3 ben je verzekerd van topprestaties; een enorme acceleratie, een superieure gasreactie en een topsnelheid die je zal verrassen. De DF150A, DF175A en DF200A behoren bovendien qua gewicht tot de lichtste in hun klasse. 

Laag brandstofgebruik door Suzuki technologie

De DF175A en DF200A zijn voorzien van continue variabele kleptiming, wat zorgt voor een sterk middengebied. Andere geavanceerde eigenschappen zijn het variabele inlaattraject en een 32-bit boordcomputer, die de multipoint sequentiële brandstofinjectie aanstuurt. Mede door deze hoogwaardige technieken voldoen Suzuki motoren aan de meest strenge milieu-eisen.

Drive-By-Wire

De DF150AP, DF175AP en DF200AP hebben de kracht en souplesse van een V6-motor, met het gewicht en de compacte afmetingen van een viercilinder motor. Door het bekende Lean Burn Control te combineren met het Suzuki Precision Control, is niet alleen het brandstofverbruik laag, maar zijn deze opvallend stille modellen ook uiterst nauwkeurig te bedienen. Het Keyless Start System functioneert gelijkertijd als antidiefstalsysteem. • Indrukwekkende accelleratie • Hoge topsnelheid

Suzuki Marine - Top performance DF115A en DF140A

Top performance DF115A en DF140A

Voor elke boot en elk soort water

De DF115A en DF140A zijn ontzettend veelzijdig en krachtig genoeg om elk type boot probleemloos voort te stuwen. Van plezierboten tot visboten, van polyester boten tot RIB’s. Geschikt voor varen op binnenwateren of op zee.

Duurzaamheid waar je op kunt vertrouwen

De DF115A en DF140A zijn voorzien van tal van systemen om de prestaties te optimaliseren en de uitstoot te verlagen, onder alle omstandigheden. Deze Suzuki modellen hebben naast het O2 Feedback Control als eerste viercilinder buitenboordmotor een klopsensor die nauwkeurig controleert of er een optimale verbranding plaatsvindt voor maximale betrouwbaarheid. De gestroomlijnde kap zorgt voor optimale geleiding van lucht en warmte. Suzuki Water Detecting geeft je een waarschuwing als er onverhoopt water in de benzine gekomen is. • Optimale verbranding door unieke technologieën • Zeer stil en krachtig • Uniek anti-diefstal systeem (Suzuki Keyless Start)

Suzuki Keyless Start

Suzuki Keyless Start functioneert gelijkertijd als startonderbreker om diefstal te voorkomen.

Suzuki Marine - Top performance DF115A en DF140A

Meer informatie over onze Suzuki Marine V6 Ultimate & Top performance motoren

Contact
Suzuki Marine - High performance DF70A, DF90A en DF100B

Suzuki Marine - High performance DF70A, DF90A en DF100B

High performance DF70A, DF90A en DF100B

De zuinigste in hun klasse

De DF70A, DF90A en DF100B laten verreweg het zuinigste verbruik in hun klasse noteren. Ze voldoen aan de strengste Europese emissieeisen dankzij Suzuki Lean Burn Control en het multipoint brandstofinjectiesysteem. 

Compacte bouw

Om de lichte en compacte bouw mogelijk te maken, heeft Suzuki een geheel nieuwe 1.500cc viercilinder motor ontwikkeld. Door het gebruik van een “offset” aandrijfas is het zwaartepunt verder naar voren komen te liggen en is een nog compactere bouw mogelijk gemaakt. Ook het gewicht is verder teruggebracht door toepassing van een lichtgewicht motorbehuizing en staartstuk. De DF100B weegt hierdoor slechts 157 kg en is daarmee de lichtste  Buitenboordmotor in zijn categorie.

Stil en veilig

Een laag geluidsniveau is van groot belang om op het water maximaal te kunnen genieten. De DF70A, DF90A en DF100B zijn daarom optimaal geïsoleerd. De motoren zijn zelfs zó stil dat ze met een extra startbeveiliging zijn uitgerust - om te voorkomen dat je de motor “start” terwijl hij al draait. Suzuki heeft bovendien een traploos instelbare tiltbeveiliging toegevoegd, waardoor de motor niet verder gekanteld kan worden dan tot een vooraf ingesteld punt. • Zuinigste verbruik in hun klasse • Lichtste in hun klasse • Superstil • Suzuki Keyless Security System

Suzuki Marine - High performance DF40A, DF50A, DF60A en DF60AV

High performance DF40A, DF50A, DF60A en DF60AV

ATHL-uitvoeringen van de DF50 en DF60

Voor optimale visvangst is goed materiaal essentieel. Daarom heeft Suzuki de ATHL-uitvoeringen die uitgerust zijn met een multifunctionele tillerhendel. De extra lange knuppel met handig geplaatste powertrim-schakelaar is eenvoudig en veilig te bedienen. Uitgerust met de Suzuki Trolling Mode kun je het motortoerental aanpassen zodat je jouw boot precies op de juiste snelheid kunt laten varen.

Technologie die de concurrentie ver achter zich laat

Met hun betrouwbaarheid, kracht en prestaties zijn de DF40A, DF50A, DF60A, en DF60AV geschikt voor elk type boot. Suzuki buitenboordmotoren vormen al jaren de maatstaf op gebied van innovatie, prestatie en duurzaamheid. Met de introductie van het Lean Burn Control heeft Suzuki een ware “zuinigheidsrevolutie” in de watersport teweeg gebracht. Dit geavanceerde systeem meet onder alle omstandigheden exact de benodigde hoeveelheid brandstof voor een minimaal verbruik met maximale prestaties.

Meer stuwkracht, beter manoeuvreren

De DF60AV is tevens voorzien van een speciaal ontwikkeld staartstuk, dat ook terug te vinden is op de Suzuki DF140A. Met een aangepaste overbrengingsverhouding en propeller, zorgt dit voor 42% meer voorwaartse stuwkracht en meer 136% achterwaartse stuwkracht t.o.v. de reguliere DF60A. Hierdoor wordt manoeuvreren op lage snelheid nog gemakkelijker en veiliger. • Hoge betrouwbaarheid door unieke technologieën • Te voorzien van Suzuki Trolling Mode • Krachtig en zuinig

Suzuki Marine - High performance DF40A, DF50A, DF60A en DF60AV

Meer informatie over onze Suzuki Marine High performance motoren

Contact
Suzuki Marine - Power midrange DF30A, DF20A, DF15A en DF9.9B

Suzuki Marine - Power midrange DF30A, DF20A, DF15A en DF9.9B

Power midrange DF30A, DF20A, DF15A en DF9.9B

Slim varen met elektronische brandstofinjectie

Suzuki is met haar vooruitstrevende technieken en innovatieve producten al jaren toonaangevend in de buitenboordmotorbranche. Met de DF9.9B, DF15A en DF20A behaalde Suzuki wederom een wereldprimeur in deze klasse. Deze Suzuki buitenboordmotoren zijn namelijk uitgerust met elektronische brandstofinjectie, waarvoor bij de handbediende uitvoering zelfs geen accu meer nodig is! Verder past Suzuki ook het bekroonde Suzuki Lean Burn Control toe. Hiermee weten deze motoren onder alle omstandigheden perfecte prestaties neer te zetten met een minimaal brandstofverbruik.

Suzuki Marine - Power midrange DF30A, DF20A, DF15A en DF9.9B_2

Suzuki Marine - Power midrange DF8A en DF9.9A

Power midrange DF8A en DF9.9A

Licht, krachtig en doordacht

De Suzuki DF8A en DF9.9A zijn speciaal ontwikkeld voor de Europese markt die vooral vraagt om lichtgewicht buitenboordmotoren die eenvoudig te bedienen en uitzonderlijk zuinig zijn. Vragen die de Suzuki DF8A en DF9.9A in alle opzichten ruimschoots beantwoorden!

Een technisch wonder

Door gebruik te maken van de beste materialen en de nieuwste technieken zijn de ingenieurs van Suzuki er in geslaagd om een uitzonderlijk krachtige en compacte buitenboordmotor te ontwikkelen. De DF8A en DF9.9A blinken uit door hun zeer laag brandstofverbruik, minimale geluidsproductie en optimaal gebruiksgemak. De basis wordt gevormd door een 208cc tweecilinder viertakt motorblok met digitale ontsteking. Deze lichtgewicht krachtbron is niet alleen zeer compact, maar ook uitermate efficiënt. • Zeer laag brandstofverbruik • Superstil • Ultiem gebruiksgemak

Suzuki Marine - Power midrange DF8A en DF9.9A
De meest compacte lichtgewichten

Van alle componenten is het gewicht zo laag mogelijk en het formaat zo compact mogelijk gehouden, zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties. Hierdoor zijn deze modellen uit de Power Midrange de meest compacte en lichtgewicht buitenboordmotoren in hun soort. Door de toegepaste technieken hebben de Suzuki’s een zeer goede gasrespons, lineaire vermogensafgifte en zijn ze bovendien zeer zuinig met brandstof. De Suzuki Easy Start techniek zorgt tevens voor een snelle en lichte bediening van de handstarter. • Elektronische brandstofinjectie en geen accu nodig (bij handbediende uitvoering) • Lichtste in hun klasse • Kleinste in hun klasse • Injectie modellen vanaf 9.9 pk (uniek)

Suzuki Marine - Suzuki Marine - Light & easy DF2.5, DF4A, DF5A en DF6A

Light & easy DF2.5, DF4A, DF5A en DF6A

Klein van formaat maar groot in prestaties

De DF2.5 bleek onverslaanbaar in een vergelijkingstest van de ANWB Waterkampioen. Met een gewicht van slechts 13 kg, is dit de lichtste ééncilinder 4-takt die Suzuki ooit gebouwd heeft, wat erg handig is wanneer je de motor wilt vervoeren. Met een cilinderinhoud van 68 cm3 levert de DF2.5 meer dan genoeg vermogen voor de meeste opblaasbare boten. De elektronische ontsteking zorgt voor een probleemloze vonk, waardoor de motor aanzienlijk makkelijker start.

Milieuvriendelijk en zuinig

Suzuki’s 4-takt technologie haalt meer uit een tank benzine dan elke vergelijkbare 2-takt motor. 4-Takt is een zeer schone vorm van verbranding, zo schoon dat deze met gemak voldoet aan de strengste wereldwijde emissienormen. • Weegt slechts 13 kg • Langdurig vaarplezier • 360 graden draaibaar

Boordevol met geavanceerde 4-takt technologie

De DF4A, DF5A en DF6A zijn met hun 1-cilinder 4-takt motor met een cilinderinhoud van 138 cm3 , de grootste 1-cilinders in deze klasse. Het lichte gewicht gecombineerd met het uitstekende koppel in het lage en midden toerengebied zorgen voor een geweldige acceleratie. De digitale condensatorontsteking zorgt voor een exacte ontstekingstiming en is bovendien voorzien van een toerentalbegrenzer. Door een reductie van de compressie tijdens het starten, wordt de handstart een peulenschil. Het smeringsysteem van de DF4A, DF5A en DF6A is uniek vanwege de extra oliedoorgang voor betere smering van de krukaslagers. De betrouwbaarheid hiervan is groot vanwege het extra oliefilter, een primeur in deze klasse.

Suzuki Marine - Light & easy DF2.5, DF4A, DF5A en DF6A

Meer informatie over onze Suzuki Marine Power midrange en Light & Easy motoren

Contact

Mercury Marine

 

Mercury MerCruiser

Mercury Diesel