Over KD Propulsions

Uw specialist op het gebied voor alles aan en rondom uw boot,  binnenboordmotor, buitenboordmotor, aandrijvingen en nog veel meer scheepstechnische installaties.

KD Propulsions biedt u service, reparatie, onderhoud, inbouw, levering en installatie naar uw wens. Wat betekent dat u voor bijna alle merken scheepsmotoren en technische installaties bij KD Propulsions terecht kan. Zoekt u een nieuwe motor, onderdelen en/of accessoires of heeft u gewoon een technische vraag? Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Naast alles voor, aan en rondom uw boot en motor zijn wij tevens officieel dealer van Mercury Marine en Suzuki Marine. Leveren wij ook rubberboten en rib's, remanufacturing motoren, onderdelen en accessoires en bieden wij al onze diensten en service op uw locatie aan. Wij hebben mobile service.

Meer aanvullende informatie over KD Propulsions en al haar diensten vind u op onze site. Alvast vriendelijk bedankt voor uw bezoek,

Niels Rozendal

Terug naar Home

KD Propulsions

Partners / Samenwerkingen

www.kdworkboats.nl

Over KD Workboats

De man achter KD Workboats B.V. is Egbert van Veen, gepassioneerd botenbouwer. Met ervaring in de scheepsbetimmering, scheepvaart, arkenbouw, jachtbouw en projectontwikkeling. KD Workboats staat voor kwaliteit en perfectie en is naast de eigen producten als de KD-50, de Kingcruiser, Pro-Worker en de Gboat ook een groeiende speler in de markt als toeleverancier voor andere collega werven.

Wij werken zoveel mogelijk met lokale bedrijven om een snelle en hoogwaardige productie te kunnen garanderen. Naast de KD-50, Pro-Worker en de Kingcruiser vindt u bij ons een breed assortiment welke in diverse stadia leverbaar zijn. Uiteraard zijn wij ook de juiste partner voor het realiseren van al uw wensen:
Snijpakket - Casco - Technisch vaarklaar - Compleet!

Over Post Workboats

Geen woorden, maar daden. Dat is een uitdrukking die Post Workboats van harte onderschrijft. Wij laten liever zien wat we doen en wat we kunnen, dan dat we een mooi verhaal vertellen. Post Workboats is dé expert op het gebied van ribs en dat al meer dan dertig jaar. We zijn trots op de projecten waar we met veel plezier aan (mee)gewerkt hebben.

Heeft u pech met uw pleziervaartuig op het IJsselmeer of de randmeren? Post Workboats heeft 24 uur per dag een vloot paraat, die onmiddellijk uit kan varen in geval van nood. Of het nu sleephulp of reparatie betreft, wij staan voor u klaar. Het alarmnummer van Post Workboats: 06-55.824.872.

Alle ribs van Post Workboats zijn standaard uitgerust met een moderne milieuvriendelijke viertakt Yamaha buitenboordmotor.

www.postworkboats.nl

www.lemmerjachtservice.nl

Over Jachtservice Lemmer

Qnautique Jachtservice Lemmer is direct aan het IJsselmeer op een goed bereikbare locatie in Lemmer gelegen. Qnuatique levert jachtservice van een hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. Wij leveren complete jachtservice en zijn onder andere gespecialiseerd in Feeling, Dehler, Dufour zeiljachten en Cranchi, Princess, Fairline motorjachten. Ook kunt u bij ons terecht voor aankoop & service van Suzuki Marine buitenboordmotoren.

Door de uitgebreide ervaring van de monteurs waarmee wij werken is uw schip in goede handen. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in motoren- en elektrische installaties en de meest voorkomende watersportinstallaties. Diagnoses worden door hun ervaring snel gesteld waardoor u direct duidelijkheid heeft over reparatie en kosten. Ook voor het inbouwen van diverse apparatuur kunt bij ons terecht