KD PROPULSIONS

Over KD Propulsions

18 jaar ervaring in onderhoud en reparatie geeft u de zekerheid van een behouden vaart!

Over ons

Met meer dan 18 jaar ervaring zijn wij uw partner voor goed en betrouwbaar onderhoud van uw scheepstechnische installaties. Nieuwe motor installaties voeren wij met gecertificeerde vakkennis en gedegen advies voor u uit. Onze technische werkplaats en service wagen zijn hiervoor ingericht. Centraal gelegen aan de Griend 11 op Urk zijn wij snel te bereiken of bij u ter plaatse. U kunt eenvoudig vanaf het IJsselmeer of vanuit de polder in de Urkervaart bij ons bedrijf afmeren.

Wij voeren onze werkzaamheden uit voor commerciële en professionele gebruikers, overheidsinstanties en particulieren.

Niels Rozendal

Partners / Samenwerkingen

KD Workboats
De man achter KD Workboats B.V. is Egbert van Veen, gepassioneerd botenbouwer. Met ervaring in de scheepsbetimmering, scheepvaart, arkenbouw, jachtbouw en projectontwikkeling. KD Workboats staat voor kwaliteit en perfectie en is naast de eigen producten als de KD-50, de Kingcruiser, Pro-Worker en de Gboat ook een groeiende speler in de markt als toeleverancier voor andere collega werven.

Wij werken zoveel mogelijk met lokale bedrijven om een snelle en hoogwaardige productie te kunnen garanderen. Naast de KD-50, Pro-Worker en de Kingcruiser vindt u bij ons een breed assortiment welke in diverse stadia leverbaar zijn. Uiteraard zijn wij ook de juiste partner voor het realiseren van al uw wensen: Snijpakket – Casco – Technisch vaarklaar – Compleet!

www.kdworkboats.nl

Post Workboats

Geen woorden, maar daden. Dat is een uitdrukking die Post Workboats van harte onderschrijft. Wij laten liever zien wat we doen en wat we kunnen, dan dat we een mooi verhaal vertellen. Post Workboats is dé expert op het gebied van ribs en dat al meer dan dertig jaar. We zijn trots op de projecten waar we met veel plezier aan (mee)gewerkt hebben.

Heeft u pech met uw pleziervaartuig op het IJsselmeer of de randmeren? Post Workboats heeft 24 uur per dag een vloot paraat, die onmiddellijk uit kan varen in geval van nood. Of het nu sleephulp of reparatie betreft, wij staan voor u klaar. Het alarmnummer van Post Workboats: 06-55.824.872. Alle ribs van Post Workboats zijn standaard uitgerust met een moderne milieuvriendelijke viertakt Yamaha buitenboordmotor. 

www.postworkboats.nl

Jachtservice Lemmer

Qnautique Jachtservice Lemmer is direct aan het IJsselmeer op een goed bereikbare locatie in Lemmer gelegen. Qnuatique levert jachtservice van een hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. Wij leveren complete jachtservice en zijn onder andere gespecialiseerd in Feeling, Dehler, Dufour zeiljachten en Cranchi, Princess, Fairline motorjachten. Ook kunt u bij ons terecht voor aankoop & service van Suzuki Marine buitenboordmotoren.

Door de uitgebreide ervaring van de monteurs waarmee wij werken is uw schip in goede handen. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in motoren- en elektrische installaties en de meest voorkomende watersportinstallaties. Diagnoses worden door hun ervaring snel gesteld waardoor u direct duidelijkheid heeft over reparatie en kosten. Ook voor het inbouwen van diverse apparatuur kunt bij ons terecht

www.lemmerjachtservice.nl

KD PROPULSIONS

Advies nodig?

Bel vrijblijvend +31(0)527 688901

ALGEMENE CONTACTINFORMATIE

KD PROPULSIONS
Griend 11, 8321 MN Urk

+31 (0)527 68 89 01
info@kdpropulsions.nl

Koninklijke Metaal Unie lid KD Propulsions KMU

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Houd voor vragen over onderdelen graag het type, serienummer en bouwjaar van uw motor bij de hand en vermeldt deze in uw bericht.

WhatsApp chat
Bel nu
Route