Mercury Diesel 6.7L

Mercury Diesel - Mid Range - Keerkoppeling, hekaandrijving en Pod 6.7L-L6

Keerkoppeling, hekaandrijving en Pod 6.7L -L6

De krachtigste Mercury Diesel

De nieuwe Mercury Diesel 6.7L-midrange-motor levert uitzonderlijke prestaties en biedt aanzienlijke verbeteringen in versnelling en topsnelheden t.o.v. de concurrentie. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door een nieuwe en op de motor afgestemde turbo geometrie. Dit aangepaste systeem plus het geavanceerde motorbesturingssysteem levert een laag brandstof verbruik op en resulteert in betaalbare gebruikskosten en een groter bereik. De nieuwe Mercury Diesel 6.7L midrange-motor is duurzaam gebleken door gebruik te maken van ontwerpkenmerken en materialen die specifiek zijn voor maritieme toepassingen en die zijn gevalideerd volgens de strenge testnormen van Mercury Marine. De nieuwe Mercury Diesel 6.7L wordt geassembleerd in een ultramoderne productiefaciliteit onder strenge kwaliteitscontroles. Deze productiefaciliteit heeft al meer dan 1 miljoen motoren geproduceerd. De nieuwe Mercury Diesel 6.7L-motor is compatibel met alle bedieningselementen van Mercury en SmartCraft elektronica en is gedekt door het wereldwijde servicenetwerk van Mercury Marine.

VEELZIJDIGE SMARTCRAFT Besturing

De SmartCraft compatibiliteit op onze diesel applicaties stelt de gebruiker in staat om naast besturingssystemen zoals digitale gas en schakelen (DTS_ Digital Throtle and Shift) ook te kiezen voor de optionele joystick besturing voor binnenboord motoren, Joystick besturing voor hek aandrijvingen en joysticks voor pods.

Zeus Pod

Zeus-pods zijn onafhankelijk stuurbaar. Het volledige vermogen aan stuwkracht van elke pod is onafhankelijk gericht om een ​​veel grotere efficiëntie in het manoeuvreren te bereiken. Levert uitstekende prestaties, een geweldig acceleratievermogen en een hoge topsnelheid.

Emissies

• EPA Tier 3 • RCD 2 • IMO Tier 2

verkrijgbaar in 480, 500 en 550 pk

Technische Details

Mercury Diesel - High Speed - keerkoppeling en hekaandrijving 3.0L-V6

Keerkoppeling en hekaandrijving 3.0L -V6

de nieuwe standaard

Deze nieuwe Mercury Diesel 3.0L common rail high speed diesel motor levert uitzonderlijke prestaties en biedt aanzienlijke verbeteringen in versnelling en topsnelheid. Mercury-dieselmotoren bieden een opwindende maar toch verfijnde dieselmotor ervaring: geavanceerde turbocompressie- en injectietechnologieën produceren een vermogensbereik die precies is gekalibreerd voor maritieme prestaties en uitstekende economie. Lichtgewicht ontwerp voor verbeterde prestaties en een schone en stille werking die uw ervaring van een dag op het water verbetert.

DE MOTOR

Deze motor heeft aluminium cilinderkoppen en een compact grafiet ijzeren cilinderblok. Deze is lichtgewicht en heeft een hoge sterkte met maximale warmteoverdracht voor optimaal koeling. Het 60 graden V-6 motorblok beschikt over breuk gespleten drijfstangen, een ketting aangedreven timing systeem en is standaard voorzien van een voor-gloeisysteem, Thermostatisch geregeld koelsysteem, gesloten koeling voor corrosiebescherming in het motorblok, zeewater gekoelde inlaatluchtkoeler, standaard boiler/warm water aansluitingen, standaard op de motor voor gemonteerd wierfilter en een zeewater gekoelde brandstofkoeler.

Emissies

• EPA Tier 3 • RCD 2 • IMO Tier 2 • BSO 2

verkrijgbaar in 150, 230 en 270 pk

Technische Details

Mercury Diesel 3.0L
Mercury Diesel - 2.0L

Mercury Diesel - High Speed - Keerkoppeling en hekaandrijving 2.0L-L4

Keerkoppeling en hekaandrijving 2.0L -L4

Bewezen vermogen

Deze dieselmotoren, variërend van 115 pk tot 170 pk, zijn te vinden in een breed scala aan schepen over de hele wereld. Van luxe sloepen tot cruisers tot sportboten en RIB's. De reden voor hun populariteit is hun robuuste betrouwbaarheid. Ze zijn gebouwd op een beproefd platform en bieden de nieuwste common-rail brandstofinjectietechnologie voor uitzonderlijke efficiëntie en volledig comptabiliteit met de nieuwste SmartCraft-systemen.

Stil en zuinig

Het hogedruk common-rail brandstofinspuitsysteem zorgt niet alleen voor brandstofbesparing, maar minimaliseert ook ruis, trillingen en hardheid (NVH) van de motor. te samen met vermindering van rook en geur maakt deze motor nu een einde aan al deze ongewenste factoren waar veel watersporters aan denken bij de dieselmotoren van gister. Deze dieselmotoren zijn door hun lichte en compacte ontwerp tevens een ideale keuze als vervangingsmotor voor veel oude diesel en benzinemotoren. Het volledige assortiment aandrijvingen van Mercury biedt een uitstekende veelzijdigheid in zowel keerkoppeling als de hek-aandrijving modellen.

Topprestaties

U kunt rekenen op een indrukwekkend acceleratievermogen en een sneller gas-respons door het beproefde common railsysteem. De turbo zorgt voor een beter en snellere vulling. Deze motoren bieden zowel een soepele vermogensafgifte als de belangrijkste voordelen van dieselmotoren zoals een hoog koppel en een optimale brandstofbesparing.

emissies

EPA Tier 3 • RCD 2 • IMO Tier 2 • BSO 2

verkrijgbaar in 115, 130, 150 en 170 pk

Technische Details

Mercury Diesel - High Speed - Keerkoppeling en hekaandrijving - CMD en TDI dieselmotoren

Keerkoppeling en hekaandrijving - CMD en TDI dieselmotoren

CMD- Cummins MerCruiser Diesel

Cummins MerCruiser Diesel werd in 2002 opgericht om geïntegreerde dieselaandrijvingssystemen te leveren van 40-715 pk voor pleziervaartuigen en 150-715 pk voor commerciële applicaties. Deze lijn geavanceerde diesel motoren is later nog uitgebreid met de SDI en TDI motoren van Volkswagen Marine. Cummins Inc. en Mercury Marine hebben hun joint venture voor het CMD programma enige jaren terug reeds beëindigd en hebben hun individuele middelen gebruikt om de markt met scheepsmotoren te bevoorraden. Alle CMD High Speed Diesel motoren en dus ook de SDI en TDI motoren van Volkswagen Marine zijn voor aftersales bij Mercury Marine gebleven en in het huidige motor programma grotendeels gecontinueerd.

VWM- VOLKSWAGEN MARINE

De gehele motoren productie van alle SDI en TDI 4 en 5 cilinder motoren is niet gecontinueerd. Voor service, reparatie, onderhoud, onderdelen, accessoires en vervanging van deze motoren kunt u wel gewoon bij ons terecht. De TDI V6 en TDI V8 motoren zijn volledig gecontinueerd in het huidige productie programma en nog nieuw leverbaar bij ons.

VM- Motori

Deze gehele motoren productie is gecontinueerd. De uitzonderingen hier zijn er voor de oudere modellen en de beschikbaarheid op basis van regelgeving en emissie eisen. In Nederland betekend dit alleen nog de beschikbaarheid van de EPA TIER 3 gecertificeerde motoren.

Meer informatie over onze actuele VM en TDI dieselmotoren vind u hier

Verkrijgbaar van 115 t/m 370 pk - RCD II / IMO TIER 2 / EPA TIER 3

Mercury Diesel - Legacy motoren

Meer informatie over onze Mercury Diesel - L6, V8, V6 en L4 motoren

Contact
MerCruiser longblock_shortblock_crate_motoren

Mercury Diesel revisie motoren en onderdelen

Mercury Diesel revisie motoren en onderdelen

KD Propulsions levert, bouwt-om en installeert Mercury buitenboordmotor, MerCruiser binnenboord benzine motor en Mercury Diesel, Cummins MerCruiser Diesel en TDI origineel in de fabriek gereviseerde en geteste motoren, onderdelen en accessoires. Van volledig "aangeklede" motoren tot deels uitgeruste modellen en zelfs kale motorblokken, cilinderkoppen, uitlaatspruitstukken, staartstukken en nog veel meer. Deze onderdelen worden geleverd incl. Mercury Garantie en zijn af fabriek getest voor volledige betrouwbaarheid en bedrijfszekerheid.

Deze motorblokken, onderdelen en accessoires zijn doorgaans goedkoper dan een compleet nieuwe motor met aandrijving! Uw defecte motor is dus niet per definitie afgeschreven! en vaak met behulp van dit soort producten nog goed en veel voordeliger reparabel*

*zo lang de voorraad strekt! beschikbaarheid kan per motormodel verschillen.

  • Revisie Mercury buitenboordmotoren
  • Revisie MerCruiser benzine binnenboordmotoren
  • Revisie Mercury Diesel binnenboordmotoren
  • Revisie Cummins MerCruiser Diesel (CMD) binnenboordmotoren
  • Revisie Volkswagen Marine TDI binnenboordmotoren
  • Revisie MerCruiser staartstukken / complete hekaandrijvingen / keerkoppelingen
  • Revisie Mercury en MerCruiser onderdelen en appendages

Technische Details op aanvraag

MerCruiser_Alpha_One_Hekaandrijving


DRIVES

Alpha One

De Alpha One bleek na langeduurtests nog altijd bijzonder betrouwbaar en is daardoor de populairste hekaandrijving ter wereld.

MerCruiser_Bravo_One_Hekaandrijving


DRIVES

Bravo One

In het aanbod krachtige hekaandrijvingen steekt de Bravo One er met kop en schouders bovenuit.

MerCruiser_Bravo_Two_Hekaandrijving


DRIVES

Bravo Two

Grote cruisers en woonboten met motoren met een hoog koppel hebben een grote lift en stuwdruk nodig.

MerCruiser_Bravo_Three_Hekaandrijving


DRIVES

Bravo Three

Ervaar de kracht van drie.

 

Mercury MerCruiser

Mercury Marine

Suzuki_DF350_buitenboordmotor