Mercury Racing Verado 400R - L6 AMS

Mercury Racing - Verado 400R - L6 AMS

Verado 400R - L6 AMS

Toonaangevende prestaties

De Mercury Race Verado 400R, geboren uit een passie voor perfectie, verhoogt de standaard op het gebied van buitenboordmotor prestaties. Er zijn vergaande verbeteringen aangebracht aan het vertrouwde motorplatform van 2,6 l met bovenliggende nokken, wat ongelooflijke prestaties oplevert op het gebied van vermogen en efficiëntie. Een toerentalbegrenzing van 7000 TPM voor een zinderende acceleratie, aangepaste Mercury Racing-kalibratie en een indrukwekkende vermogen-gewichtsverhouding zijn slechts het begin van de vooruitgang die de 400R te bieden heeft. Deze motor voor snelheidsliefhebbers is speciaal ontworpen voor boten met een licht onderwaterschip die hoge prestaties leveren en maar 1 doel voor ogen hebben - SNELHEID. Heb je er behoefte aan?

Kleuropties

De Mercury 400R is verkrijgbaar in Phantom Black of Cold Fusion White. Voor de grafische elementen zijn er zes verschillende kleuren verkrijgbaar op de Cold Fusion White 400R (blauw, groen, oranje, paars, rood en geel). De grafische elementen zijn een weerspiegeling van je eigen stijl of passen bij het kleurenpalet van de boot. Je zult in elk geval veel bekijks hebben, hoewel je in een flits weer uit het zicht bent.

Een slimme krachtpatser

Wat de 400R vooral zo geweldig maakt, is het technologiepakket dat het Verado-platform ondersteunt. De geïntegreerde SmartCraft-scheepstechnologie zijn de hersenen achter de werking en de ruggengraat voor toonaangevende technologieën zoals Digital Throttle & Shift en Joystick Piloting voor buitenboordmotoren. SmartCraft is de verbinding tussen de motor, de bedieningen, de besturing en de displays en verstrekt de gebruiker diagnose- en prestatiegegevens van de motor.

Technische Details

Mercury Racing - FourStroke 250R en 300R - V8 CMS

FourStroke 250R en 300R - V8 CMS

Kracht. Zoals je die nog nooit eerder hebt gevoeld.

De 300R FourStroke is de best presterende motor in zijn klasse. De atmosferisch geladen V-8 van 4,6 l biedt een verbluffend hogere cilinderinhoud van 44 % en tot 40 % hogere totale koppelwaarden in de lagere toerentallen dan de voorgaande tweetaktmotor 300XS. De 250R FourStroke levert een schroefasvermogen van 250 pk. Het krachtige V-8-motorblok biedt een verbluffend hogere cilinderinhoud van 53 % en tot 40 % hogere totale koppelwaarden in de lagere toerentallen dan de voorgaande tweetaktmotor 250XS.

De atmosferisch geladen V-8-viertaktmotoren van 4,6 l zijn in eigen huis ontworpen, ontwikkeld en vervaardigd en zijn voorzien van Mercury Racing's benijdenswaardige Quad Cam Four Valve-hekaandrijving (QC4) met aluminium vierkleps cilinderkoppen en kleppenmechanisme met dubbele bovenliggende nokkenas (DOHC). De cilinderkoppen met vier kleppen en het DOHC-kleppenmechanisme zijn opgenomen in Mercury's eigen V-8-cilinderblok, dat boordevol hoogwaardige hardware zit.

Kleuropties

Een optioneel Graphite Grey-accentpaneel is verkrijgbaar als kit. Een lakklare kit is ook verkrijgbaar om de motor met de boot te matchen.

Ongeëvenaard koppel

Mercury's zelfontwikkelde Transient Spark-kalibratie, die het koppel met maar liefst 7 % verhoogt tijdens de acceleratie door het ontstekingsmoment en de brandstoftoevoer te optimaliseren, brengt boten sneller in plané. ...al die inhoud en kracht worden geleverd in een compact en licht pakket met motorsteunen van 66 centimeter, perfect voor het inbouwen van extra vermogen en voor toepassingen met meerdere motoren.

Technische Details  *op aanvraag

Mercury Racing FourStroke 250R en 300R - V8 CMS
Mercury Marine - Verado 350 - L6 AMS

Mercury Marine - Verado 350 - L6 AMS

Verado 350 - L6 AMS

Legendarisch vermogen

Met een aangejaagd koppel dat onmiddellijk reageert zodra je de digitale gashandel bedient, ontketent de 350 Verado puur vaarvermogen. Afgestemd om de zwaarste boten voor open zee uit de startblokken en over de deining te krijgen. Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn standaard. Daarom werd de 350 Verado ontworpen met voorzieningen zoals een doorgaande bout die door het hele motorblok en de cilinderkop loopt, waardoor het motorblok constant massief blijft. Doordat zo de effecten van uitzetting en inkrimping worden opgeheven, wordt de motor nog betrouwbaarder. Verder wordt de duurzaamheid van de Verado verbeterd door de exclusieve geïntegreerde Mercury oliekoeler die de olietemperatuur op het juiste niveau houdt en olieverdunning tegengaat.

Digital Throttle & Shift voor een ongelooflijke respons

SmartCraft® Digital Throttle & Shift zorgt voor een onmiddellijke, soepele respons. Geen vertraging en zonder wachten. Gewoon de precieze bediening en de soepele werking die je verwacht van je buitenboordmotor op het water. Een ervaring die nog wordt verbeterd met de stuurbekrachtiging van Verado (standaard op zescilindermodellen) voor moeiteloze bediening en minimale torsie op het stuur.

Kracht. Zoals je die nog nooit eerder hebt gevoeld

Niet aan het stuur. Niet aan de gashendel. Maar gewoon zonder moeite. Dankzij het perfect uitgebalanceerde zescilinderontwerp van de lijnmotor en het ontwerp van ons geavanceerde middendeel (AMS) met pro-actieve motorsteunen draait de motor stiller en trillingvrijer dan welke motor ook op het water, of op het land.

Technische Details

Mercury Marine - Verado 250 en Verado 300 - V8 AMS

Verado 250 en Verado 300 - V8 AMS

Ultieme prestaties en ultieme verfijning

Verado's van 250 en 300 pk leveren toonaangevende, soepele en stille prestaties. Het soepele verfijnde vermogen van een V-8 motorblok van 4,6 liter zorgt voor een opwindende acceleratie en topsnelheid. Het geavanceerde middendeel (AMS) van de volgende generatie verplaatst de motorsteunen naar achteren en naar buiten om trillingen vrijwel te elimineren. De royale cilinderinhoud en het robuuste ontwerp bieden compromisloze duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Zuiniger brandstofverbruik

V-8 Verado buitenboordmotoren zorgen voor een zuiniger brandstofverbruik bij kruissnelheid en volgas. Advanced Range Optimization-kalibratie (ARO) past het brandstofmengsel nauwkeurig aan en levert de best mogelijke efficiëntie bij elke snelheid. V-8 Verado buitenboordmotoren zijn gekalibreerd om volledige prestaties te leveren op brandstof van 87 octaan.

Adaptive Speed Control

Of je nu een sterke deining trotseert of een krappe bocht neemt, de Adaptive Speed Control op V-8 Verado buitenboordmotoren handhaaft automatisch het ingestelde toerental, ook wanneer de belasting of de omstandigheden veranderen. Dit betekent dat je de gashendel veel minder hoeft te bedienen.

Advanced Sound Control

Je kunt de klank van de uitlaat van een V-8 Verado buitenboordmotor aanpassen met Advanced Sound Control, een exclusieve voorziening. Met het dubbele dempingssysteem kun je schakelen tussen een ultrastille modus en een diepere, sportievere klank.

Technische Details  *op aanvraag

Mercury Marine - Verado 250 en Verado 300 - V8 AMS

Meer informatie over onze Mercury Verado - L6, V8 AMS en V8 CMS motoren

Contact
Mercury Marine - FourStroke 250 en 300 - V8 CMS

Mercury Marine - FourStroke 250 en 300 - V8 CMS

FourStroke 250 en 300 - V8 CMS

Opwindende prestaties

Geen enkele buitenboordmotor in deze klasse biedt een hogere cilinderinhoud dan de V-8 FourStroke van 4,6 liter. Het op prestaties geïnspireerde 32-kleps ontwerp met dubbele bovenliggende nokkenas en de lange, afgestemde inlaatkanalen produceren meer koppel en zorgen ervoor dat de motor sneller hogere motortoerentallen kan halen. Het gewicht is afgeslankt naar 272 kilo voor een verbeterdevermogen-gewichtsverhouding. Transient Spark-kalibratie optimaliseert het ontstekingsmoment om het acceleratiekoppel met maar liefst 7 procent te vergroten, zodat je in een oogwenk in plané kunt geraken.

Extra oplaadcapaciteit

V-8 FourStroke buitenboordmotoren houden accu's opgeladen en klaar voor gebruik op boten die zijn uitgerust met accessoires die de accu's zwaar belasten. Het accubeheer bij stationair draaien verhoogt automatisch het stationaire toerental van de motor om de uitgangsspanning van de laadspoel te verhogen en accu's die bijna leeg zijn, opnieuw op te laden.

Spoelen met zoetwater

Een handig en gemakkelijk toegankelijk zoetwaterspoelsysteem dat op de motorkap is gemonteerd, maakt periodieke verwijdering van zout uit de interne koelwaterkanalen mogelijk.

Moeiteloze bediening

De FourStroke V8 wordt standaard geleverd met SmartCraft® Digital Throttle & Shift (DTS) voor uiterst soepel schakelen, onmiddellijke gasrespons en elektrohydraulische stuurbekrachtiging zoals in een auto die zorgt voor een precieze sturing.

Technische Details  *op aanvraag

Mercury Marine - FourStroke 175, 200 en 225 - V6 CMS

FourStroke 175 t/m 225 - V6 CMS

Betere prestaties voor een geweldige ervaring op het water

De nieuwe viertaktmotoren van Mercury bevatten van de scheg tot de motorkap geavanceerde technologie. De robuuste V-6-motoren met een inhoud van 3,4 liter zitten boordevol geavanceerde technologie om alle aspecten op het gebied van prestaties en betrouwbaarheid te verbeteren. Met hun lichte gewicht en hun zuinige brandstofverbruik zijn ze ontworpen om Mercury's beste acceleratie, topsnelheid en brandstofefficiëntie bij viertaktmotoren te leveren. De nieuwe viertaktmotoren bieden ook een ongeëvenaarde demping van geluid en trillingen voor een aangenamere ervaring op het water. Het accubeheer bij stationair draaien voorkomt dat booteigenaars hun accu overbelasten tijdens het gebruik van meerdere elektronische apparaten. 

Kom sneller in plané

• Onze behendigste en snelste viertaktmotor van 200 pk met een toonaangevende V-6 cilinderinhoud van 200 pk. • Op prestaties geïnspireerd ontwerp met dubbele bovenliggende nokkenas die het toerental snel doet oplopen en een diepe luchtinlaat. • Het lichtste gewicht in hun klasse. Al deze kenmerken dragen bij aan ongeëvenaarde prestaties op het gebied van acceleratie op een breed scala aan boottypes. Profiteer optimaal van deze acceleratie met het brede assortiment Mercury schroeven met perfecte spoed dat werd uitgebreid om te voldoen aan de prestaties van deze nieuwe buitenboordmotoren.

Veelzijdigheid

De nieuwe V-6 Fourstroke buitenboordmotoren zijn verkrijgbaar met mechanische of digitale bedieningselementen, waardoor je over meer opties beschikt voor je nieuwe boot of wanneer je extra vermogen wilt inbouwen. Je kunt kiezen tussen hydraulische sturing (standaard) of stuurbekrachtiging (optioneel).

Technische Details

Mercury Marine - FourStroke 175, 200 en 225 - V6 CMS
Mercury Marine - FourStroke 80, 100, 115 en 150

Mercury Marine - FourStroke 80, 100, 115 en 150 - L4 CMS

FourStroke 80 t/m 150 - L4 CMS

Overtreffen van de grenzen van betrouwbaarheid

Onze ingenieurs hadden een duidelijke opdracht: ontwerp en produceer de meest betrouwbare viertakt buitenboordmotor met een vermogen van 150 pk in de branche. Om dat voor elkaar te krijgen lieten ze een krachtig drie liter blok met meer dan 250 pk slechts 150 pk leveren. Een prima oplossing, want daardoor gaat het motorblok veel langer mee. Door het kleine, compacte ontwerp past het bovendien perfect in een breed scala aan boottoepassingen. Dit alles met nog steeds een licht, brandstofbesparend gewicht van 206 kg.

Grote cilinderinhoud/minder gewicht

Dankzij het voortdurende streven van Mercury om toonaangevende innovatie aan te bieden kun je nu een lichtere, compactere FourStroke buitenboordmotor aan je spiegel hangen die betere prestaties en een snellere acceleratie levert en beter geschikt is voor skiën en boarden dan de vorige modellen van 80 - 115 pk. Daarnaast biedt de motor een lager brandstofverbruik, zorgeloos onderhoud en langdurende betrouwbaarheid. Deze FourStroke buitenboordmotoren hebben een cilinderinhoud van 2,1 liter. Dit betekent dat ze slimmer werken (niet harder), wat leidt tot een verbeterde duurzaamheid en een langere levensduur, en niet te vergeten een betere start, superieure totale acceleratie en een geweldige topsnelheid.

Groot en ontzagwekkend

Nog meer kracht nodig? Upgrade dan naar een Command Thrust-model met een groter onderwaterhuis en een tandwieloverbrenging van 2,38:1. In combinatie met Mercury's V‑6 schroeven met grote diameter leveren de viertaktmotoren van 100 & 115 pk nog betere acceleratie, geweldige wendbaarheid en superieur remvermogen.

Technische Details

Meer informatie over onze Mercury Marine FourStroke - L4, V6 en V8 CMS motoren

Contact

Mercury Marine - SeaPro Commerciële Fourstroke van 15 tot 300

SeaPro commerciële FourStroke motoren van 15 t/m 300

Meer kracht voor het werk

De nieuwe Mercury SeaPro V-8 en V-6 buitenboordmodellen brengen meer van alles met zich mee — meer cilinderinhoud, meer vermogen, meer efficiëntie en meer duurzaamheid. De indrukwekkende kracht van onze nieuwe 4,6 liter V-8 en 3,4 liter V-6 motorblokken is specifiek ontworpen voor commercieel gebruik en biedt ons zuinigste brandstofverbruik ooit. De combinatie van een hoge trekkracht en laag gewicht maakt deze motoren ideaal voor zwaar beladen boten. Doet gegarandeerd zijn werk, zodat u het uwe kunt doen.

Bereik het volgende niveau

De SeaPro™ middelgrote buitenboordmotoren bieden een geheel nieuwe werkkracht — buitengewoon krachtig, uiterst compact, betrouwbaar zonder grenzen en ongelooflijk zuinig in het verbruik. Voor een optimale duurzaamheid zijn de bovenste steunen tweemaal zo stevig als bij recreatiemodellen. Dankzij het compacte formaat van deze middelgrote buitenboordmotoren kunt u oudere boten uitrusten met meer paardenkracht om beter dan ooit tevoren te presteren met de nieuwste technologie. Dit zijn motoren met de stevigheid en duurzaamheid die u nodig hebt om het werk voor elkaar te krijgen.

Ontworpen voor commercieel gebruik

Seizoen na seizoen garanderen deze duurzame, onderhoudsvriendelijke SeaPro commerciële motoren betrouwbare starts, verbeterde brandstofefficiëntie en bescherming tegen brandstofkwaliteitsproblemen. Ze zijn gekalibreerd om maximale trekkracht te bereiken bij lagere toerentallen, en bieden een hoger vermogen met minder belasting van de motor. Planeer sneller, en blijf langer planeren bij lagere snelheid.

Verkrijgbaar in de vermogens; 15, 40, 60, 75, 90, 115, 150, V6-200, V8-225, V8-250, V8-300 & V8-300 AMS

Technische Details  *op aanvraag

Mercury Marine - SeaPro Commerciële buitenboordmotoren van 15 tot 300 pk
Mercury Marine - Pro XS 115 tot 300 pk

Mercury Marine - Pro XS 115 tot 300 pk

Pro XS motoren van 115 t/m 300

Buitengewone engineering voor buitengewone snelheid

Hoogwaardige voorzieningen houden je aan kop: • Bliksemsnelle acceleratie • Gloeiende topsnelheid • Standvastige betrouwbaarheid • Stille werking die zijn ware kracht verbergt • Een overgeërfde basis van Mercury Racing. Mercury Pro XS-buitenboordmotoren van 115 tot 300 pk zijn ontworpen voor de meest veeleisende schippers.

Overdonderende acceleratie

Geen enkele buitenboordmotor gaat sneller van nul tot volgas dan een Mercury Pro XS. De Pro XS-modellen hebben een royale cilinderinhoud in een op prestaties afgestemd motorblok, ontworpen met diepe dubbele bovenliggende nokken en een lang luchtinlaatkanaal dat bij elke snelheid voor een onmiddellijke gasrespons zorgt. De Pro XS-modellen V-8 en V-6 van Mercury persen prestaties uit elke druppel brandstof voor een zuinig brandstofverbruik bij
kruissnelheid en volgas.

Wanneer snelheid er het meest toe doet

De Mercury 115 Pro XS levert beduidend betere prestaties dan alle andere krachtige buitenboordmotoren van 115 pk die vandaag op de markt verkrijgbaar zijn. In feite is de 115 Pro XS lichter dan zijn naaste rivaal in de 115 pk-klasse. De cilinderinhoud van 2,1 l is groter dan die van elke concurrerende motor van 115 pk. Deze onverslaanbare combinatie levert meer koppel, betere prestaties en een grotere duurzaamheid. De nieuwe Mercury 150 Pro XS is getuned om bij middelgrote boten alles uit de kast te halen. Een motorblok van 3 liter biedt de grootste cilinderinhoud en toch het laagste gewicht in de 150 pk-klasse, met acceleratie verhogende Transient Spark-technologie voor hogere prestaties. Eronder zit een duurzaam en beproefd onderwaterhuis van 4,8 inch met vier koelwateraanzuigingen vooraan op de neus van de torpedo. Dit biedt meer flexibiliteit om de motor hoger te monteren, een spiegelextensie te installeren of agressiever te trimmen voor het bereiken van een zo hoog mogelijke topsnelheid.

Verkrijgbaar in de vermogens; 115, 115 CT, 150 - L4.    175, 200, 225 - V6 CMS.    250, 300 - V8 CMS

Technische Details  * 175 t/m 300 op aanvraag

Meer informatie over onze Mercury Marine FourStroke SeaPro en Pro XS - Small OB, L4, V6 en V8 CMS motoren

Contact

Mercury Marine - FourStroke 40, 50 en 60 - L4

FourStroke 40 t/m 60 - L4

Grote cilinderinhoud/minder gewicht

De Mercury EFI-motoren van 40 tot 60 pk bieden verbeterde SmartCraft mogelijkheden. SmartCraft is een compleet monitoringsysteem van boot en aandrijving dat gedetailleerde status- en prestatiegegevens verstrekt voor vrijwel alle motorfuncties, zoals trim, snelheid, toerental, regeling voor langzaam varen en brandstofstroom, maar ook voor een breed scala aan bootfuncties, zoals brandstofpeil en accuspanning. SmartCraft is bovendien uitgerust met Engine Guardian, een systeem dat je motor beschermt door de sensoren van de motor voortdurend te monitoren. In het onwaarschijnlijke geval dat de motor niet werkt zoals het hoort, brengt het systeem je daarvan vroegtijdig op de hoogte en neemt het indien nodig proactief corrigerende maatregelen. Mercury's volledige SmartCraft-voorzieningen voor motoren van 40 tot 60 pk kunnen ook worden geüpgraded met een optioneel antidiefstalsysteem (TDS) of Mercury's geavanceerde Active Trim-systeem.

Meer controle

De Mercury 60 Command Thrustmodellen hebben een groter onderwaterhuis,een oversizeschroef en een lagere tandwieloverbrenging. Ze leveren meer stuwdruk en controle dan elke andere buitenboordmotor met vergelijkbaar vermogen. De toepassing van een 2,33:1-vertraging met 44 % grotere tandwielen zorgt voor meer stuwdruk.

De Big Tiller

De populariteit van Mercury's optionele Big Tiller is toegenomen voor gebruik op open of stijve opblaasboten en boten van glasvezel, waarbij de langere stuurknuppelgreep met handige trimbekrachtigingsschakelaar gemakkelijk en veilig te bedienen is. Sportvissers gebruiken de optionele sleepstandfunctie (troll control) graag om de boot precies op de juiste snelheid te laten varen zodat de vissen bijten.

Technische Details

Mercury Marine - FourStroke 40, 50 en 60
Mercury Marine - FourStroke 8, 9.9, 15, 20, 25, 30

Mercury Marine - FourStroke 8, 9.9, 15, 20, 25, 30

FourStroke 8 t/m 30

Betrouwbare starts en prestaties

De elektronische brandstofinjectie (EFI) op de Mercury viertaktmodellen van 25-30 pk werkt zonder accu en garandeert in alle omstandigheden vlotte starts, een snelle gas respons, een lager brandstofverbruik en uitstekende algemene prestaties. De compacte, maar krachtige Mercury viertakt-buitenboordmotoren van 25 - 30 pk beschikken over extra cilinderinhoud en uitstekende koppelwaarden in de lagere toerentallen, waardoor je boot vlot in plané gaat.

Krijg meer van alles

Meer vermogen. Meer controle. Meer comfort. De nieuwe Mercury FourStroke buitenboordmotoren van 15 en 20 pk zijn ontworpen om van elke minuut van je tijd op het water te genieten. • De innovatieve instelbare stuurknuppel is ontworpen voor comfortabel gebruik met de linker of rechterhand. • Elektronische brandstofinjectie (EFI) zorgt voor snelle starts en een bliksemsnelle gasrespons. • Het nieuwe 2-cilindermotorblok produceert een uitstekend koppel voor een geweldige acceleratie. • Het lichte ontwerp biedt verhoogde draagbaarheid en verbeterde prestaties. • De nieuwe motorsteunen houden de boot en de stuurknuppel vrij van trillingen. • Onderhoud wordt gemakkelijk gemaakt met olieverversingen zonder morsen. • Klaar voor een breed scala aan toepassingen; kies startkoord of elektrisch starten, stuurknuppel of afstandsbediening en tot drie as-lengtes.

Nog steeds de lichtste in hun klasse

Mercury’s viertaktmotoren van 8 - 9.9 pk zijn nog steeds de lichtste in hun klasse, maar zijn daarom niet minder goed uitgerust. Onze viertaktmotoren van 8 - 9.9 pk zijn voorzien van een handige multifunctionele stuurknuppel, waarmee gemakkelijk met één hand kan worden geschakeld. Bovendien zijn deze buitenboordmotoren uitgerust met onze unieke automatische achteruit vergrendelklauwen, zodat je bij het achteruitvaren geen onhandige hendel hoeft om te zetten om de motor te vergrendelen. Command Thrust-buitenboordmotoren van Mercury hebben een dieper onderwaterhuis en een 4-bladsschroef met hoge stuwdruk en bijpassende tandwieloverbrenging – de perfecte uitrusting voor slepend vissen en precieze controle in alle omstandigheden.

Technische Details

Mercury Marine - FourStroke F5 Propaan - ECO

FourStroke 5 en 5 SailPower Propaan

Betrouwbaarheid, draagbaarheid en Kracht met het gemak van Propaan

De geheel nieuwe 5pk propaan buitenboordmotor draait op conventionele propaan zoals u deze gebruikt op de camping in uw caravan, camper of thuis. Propaan is een goed alternatief als vervanger voor standaard benzine en tijdens vakanties meestal voorhanden en makkelijk te verkrijgen op uw camping plaats.

MILIEU vriendelijk, zuinig, veilig en betrouwbaar

Propaan is milieu vriendelijke en geeft een schone verbranding met wel tot 30% lagere emissie uitstoot in vergelijking met benzine. De automatische propaan afsluit klep maakt de installatie veilig en betrouwbaar. De 5 pk propaan motoren van Mercury zijn ook erg zuinig. Met een standaard 10kg fles kunt u gemiddeld 10 uur varen bij 5000 toeren afhankelijk van uw specifieke toepassing  en omstandigheden. Nooit meer brandstof oppompen met een knijpbalg en een handmatige choke voor snel en betrouwbaar starten. Het schakel mechanisme zit als gebruikelijk veilig en makkelijk bereikbaar aan de voorkant van de motor.

Krachtig en veelzijdig

Deze krachtige 5 pk 2-cilinder motor heeft maar liefst 123cc cilinderinhoud, levert werkelijk 5pk en weegt 27,2 kg in de standaard uitvoering. Naast de standaard uitvoering in kortstaart of langstaart is deze motor ook te verkrijgen als bekend SailPower model met speciaal gevormde uitlaat, werkschroef en 4-Ampère (50 Watt) laad spoel voor het opladen van accu's. Ideaal voor zeilboten.

  • Aanbevolen is het gebruik van HD-5 (65% of hoger) gewaardeerd propaan voor de beste prestaties. (HD-5 Propaan bevat minder dan 5% butaan)

Technische Details

Mercury Marine - FourStroke 2.5, 3.5, 4, 5 en 6

Mercury Marine - FourStroke FourStroke 2.5, 3.5, 4, 5 en 6

FourStroke 2.5 t/m 6

Gewicht en betaalbaarheid zijn niet de enige voordelen

Voor buitenboordmotoren in deze pk-klasse is draagbaarheid een essentieel kenmerk. Mercury's viertaktmotoren van 2,5 - 6 pk behoren tot de lichtste buitenboordmotoren in deze klasse. Ze zijn niet alleen licht en betaalbaar, maar bieden ook tal van voorzieningen, van automatische achteruitvaar vergrendeling tot handige geïntegreerde brandstoftanks. Verder krijgen deze viertaktmotoren dezelfde anticorrosiebehandeling als de motoren in onze hogere pk-klassen. Deze kleine buitenboordmotoren zitten boordevol belangrijke voorzieningen. Met meerdere trimstanden en vaarstanden voor ondiep water (op onze modellen van 4, 5 en 6 pk) en stuurknuppels met 360-gradenbesturing (op onze modellen van 2,5 - 3,5 pk) beschik je over de prestaties en de veelzijdigheid die je nodig hebt in gelijk welke situatie. Starten is makkelijk dankzij de automatische decompressie, die de compressiedruk bij het starten verlaagt, waardoor er minder trekkracht nodig is om de motor te starten. Dankzij hun geringe gewicht en de handig geplaatste grote draaggrepen draag je de motor moeiteloos naar je boot. En omdat deze lichte buitenboordmotoren aan onze strenge tests zijn onderworpen, ben je verzekerd van dezelfde betrouwbaarheid die je ook van andere Mercury-buitenboordmotoren zou verwachten.

Nauwkeurige besturing

Mercury viertaktmotoren van 2.5 en 3.5 pk bieden de schakelstanden 'neutraal' en 'vooruit' met 360-gradenbesturing voor maximale stuwdruk in alle richtingen.

Gemakkelijk te dragen

Bij alle Mercury viertaktmotoren van 4, 5 en 6 pk is een integrale brandstoftank met een externe brandstofafsluitkraan standaard en kan een optionele losse brandstoftank worden aangesloten. Bij een integrale brandstoftank hoeft de buitenboordmotor niet te worden aangesloten op een losse tank in de boot, al kunnen lange afstand vaarders een dergelijke tank in een handomdraai aansluiten.

Technische Details

Meer informatie over onze Mercury Marine FourStroke - Small OB en L4 motoren

Contact

Mercury revisie motoren en onderdelen

Mercury revisie motoren en onderdelen

KD Propulsions levert, bouwt-om en installeert Mercury buitenboordmotor, MerCruiser binnenboord benzine motor en Mercury Diesel, Cummins MerCruiser Diesel en TDI origineel in de fabriek gereviseerde en geteste motoren, onderdelen en accessoires. Van volledig "aangeklede" motoren tot deels uitgeruste modellen en zelfs kale motorblokken, cilinderkoppen, uitlaatspruitstukken, staartstukken en nog veel meer. Deze onderdelen worden geleverd incl. Mercury Garantie en zijn af fabriek getest voor volledige betrouwbaarheid en bedrijfszekerheid.

Deze motorblokken, onderdelen en accessoires zijn doorgaans goedkoper dan een compleet nieuwe motor met aandrijving! Uw defecte motor is dus niet per definitie afgeschreven! en vaak met behulp van dit soort producten nog goed en veel voordeliger reparabel*

*zo lang de voorraad strekt! beschikbaarheid kan per motormodel verschillen.

  • Revisie Mercury buitenboordmotoren
  • Revisie MerCruiser benzine binnenboordmotoren
  • Revisie Mercury Diesel binnenboordmotoren
  • Revisie Cummins MerCruiser Diesel (CMD) binnenboordmotoren
  • Revisie Volkswagen Marine TDI binnenboordmotoren
  • Revisie MerCruiser staartstukken / complete hekaandrijvingen / keerkoppelingen
  • Revisie Mercury en MerCruiser onderdelen en appendages

Technische Details op aanvraag

MerCruiser longblock_shortblock_crate_motoren

Suzuki_DF350_buitenboordmotor

 

Mercury MerCruiser

Mercury Diesel