KD Propulsions Mercury Diesel Binnenboordmotoren
MerCruiser Small block hekaandrijving motoren

MerCruiser_Hekaandrijving_Small_Block_4.5L-V6_6.2L-V8_Big_Block_8.2L-V8

MerCruiser motor hekaandrijving V6 en V8

Powerful Performer

Dankzij het nieuwe en speciaal getunede lange inlaatspruitstuk die de toetreding van de hoeveelheid verbrandingslucht verbeterd en dit omzet in extra koppel, levert de 4,5L-V6 een baanbrekende verhouding in performance en gewicht en geeft je V-8 vermogen in een V-6 pakket. De 4.5L-V6 en 6.2L-V8 nieuw ontworpen en achterwaarts gericht gasklephuis met extreem stille gasklep en de nieuwe motorkap en trillingsdempers in combinatie met lichtgewicht vliegwiel, aangepaste brandstoftoevoermodule en labyrint-verstevigde olie pan werken allemaal samen om een ​​superieur stil en trillingsvrij motorblok te creëren. Dit resulteert in een uitzonderlijke belevenis op het water.

Deze motoren werken voor u

De 4.5L-V6 en 6.2L-V8 worden standaard geleverd met Adaptive Speed ​​Control die automatisch het motortoerental handhaaft ongeacht de belasting of omstandigheden op het water. Het resultaat is een verhoogd gas respons en een sportief gevoel met minder moeite en meer plezier.

Beter kan het niet

Na het beëindigen van de jarenlange Joint venture met General Motors en de vrije beslissing om binnen eigen muren van Mercury Marine binnenboord V6 en V8 benzine motoren te gaan ontwerpen zijn de huidige motoren specifiek gebouwd voor maar een doel. Gebruik in boten en op het water zonder overbodige auto techniek en vele beperkingen.

Als het gaat om geweldige prestaties op het water is Mercury MerCruiser legendarisch. In samenwerking met Mercury Racing wordt de 8.2L Big Block V8-serie ontwikkelen en ontworpen. hoog slagvolume, premium MPI-brandstofinjectie en hightech componenten zorgen samen voor een uitstekende acceleratie en een onmiddellijk gas respons door het gehele toerentalbereik. Het resultaat is een krachtpatser die alle anderen motormerken achter zich laat. MerCruiser motoren zijn voorzien van het MercFusion verfsysteem dat een extreme bescherming creëert tegen de elementen terwijl het automatische MerCathode systeem bescherming biedt tegen galvanische corrosie. Als extra bescherming van de motor tegen gebruik op zoutwater is optioneel bij te bestellen de industriële hardcoating anodisatie van MerCruiser (SeaCore) in combinatie met interkoeling en de Bravo-aandrijvingen voor maximale performance.

Emissies:

RCD II, EPA, BSO (geen BSO op 8.2L)

verkrijgbaar van 200 tot 430 pk

Technische Details op aanvraag

MerCruiser_keerkoppeling_Small_Block_6.2L-V8_Big_Block_8.2L-V8

MerCruiser motor keerkoppeling V8

Het zelfde maar toch anders

Daar waar alleen de SeaCore hekaandrijving modellen 4.5L-V6 en 6.2L-V8 standaard worden uitgerust met interkoeling, is interkoeling bij onze keerkoppeling modellen altijd standaard* net zoals bij de 8.2L-V8 hekaandrijving. Daar waar Digital Throttle and Shift (DTS) optioneel is bij bijna alle benzine modellen is het bij de keerkoppeling modellen een standaard en vereiste uitrusting* in combinatie met de elektronische ZF keerkoppeling. Katalysator is bij regelgeving standaard op alle benzine V6 en V8 motoren. De keerkoppeling modellen van MerCruiser zijn leverbaar met ZF63A en ZF63IV keerkoppelingen en zijn getest en gevalideerd met overbrengingsverhoudingen van 1,2:1 tot 2,70:1 afhankelijk van de uitvoering. Uitlaatbocht verhogingen voor installaties dicht bij de waterlijn zijn bij te bestellen tot 6" afhankelijk van het motor model en stuurbekrachtiging is standaard op alle modellen.

* met uitzondering van de T6200 TowSport uitvoeringen

Emissies

RCD II, EPA

Verkrijgbaar van 300 tot 425 pk

Technische Details op aanvraag

MerCruiser_6.2L-V8_binnenboordmotor
MerCruiser T6200 TowSport

MerCruiser_keerkoppeling_Small_Block_T6200-V8_Towsport

MerCruiser motor keerkoppeling V8 TowSport

Speciaal voor waterskiërs en wakeboarders is er de Small Block T6200 6.2L-V8. leverbaar met ZF45C en ZF45IV keerkoppeling een compacte maar zeer krachtige motor voor performance en trekkracht om waterskiërs en wakeboarders moeiteloos en in een vloeiende beweging uit het water te halen. Gecombineerd met slimme software als SmartTow maakt het de gebruikers mogelijk om voor iedere afzonderlijke waterskiër en wakeboarder een persoonlijk lanceer en snelheidsprofiel in te stellen. Wel zo veilig.. Met een vooraf ingesteld profiel hoeft de bestuurder van de boot alleen nog maar op zijn omgeving en de waterskiër(s) of  wakeboarder(s) te letten! de motor en slimme software regelen de rest.

Emissies

RCD II, EPA

verkrijgbaar in 320 en 370 pk

Technische Details op aanvraag

Meer informatie en prijzen van onze Mercury MerCruiser - V6, V8 en gereviseerde motoren

Contact

MerCruiser revisie motoren en onderdelen

MerCruiser revisie motoren en onderdelen

KD Propulsions levert, bouwt-om en installeert Mercury buitenboordmotor, MerCruiser binnenboord benzine motor en Mercury Diesel, Cummins MerCruiser Diesel en TDI origineel in de fabriek gereviseerde en geteste motoren, onderdelen en accessoires. Van volledig "aangeklede" motoren tot deels uitgeruste modellen en zelfs kale motorblokken, cilinderkoppen, uitlaatspruitstukken, staartstukken en nog veel meer. Deze onderdelen worden geleverd incl. Mercury Garantie en zijn af fabriek getest voor volledige betrouwbaarheid en bedrijfszekerheid.

Deze motorblokken, onderdelen en accessoires zijn doorgaans goedkoper dan een compleet nieuwe motor met aandrijving! Uw defecte motor is dus niet per definitie afgeschreven! en vaak met behulp van dit soort producten nog goed en veel voordeliger reparabel*

*zo lang de voorraad strekt! beschikbaarheid kan per motormodel verschillen.

  • Revisie Mercury buitenboordmotoren
  • Revisie MerCruiser benzine binnenboordmotoren
  • Revisie Mercury Diesel binnenboordmotoren
  • Revisie Cummins MerCruiser Diesel (CMD) binnenboordmotoren
  • Revisie Volkswagen Marine TDI binnenboordmotoren
  • Revisie MerCruiser staartstukken / complete hekaandrijvingen / keerkoppelingen
  • Revisie Mercury en MerCruiser onderdelen en appendages

Technische Details op aanvraag

MerCruiser longblock_shortblock_crate_motoren

MerCruiser_Alpha_One_Hekaandrijving


DRIVES

Alpha One

De Alpha One bleek na langeduurtests nog altijd bijzonder betrouwbaar en is daardoor de populairste hekaandrijving ter wereld.

MerCruiser_Bravo_One_Hekaandrijving


DRIVES

Bravo One

In het aanbod krachtige hekaandrijvingen steekt de Bravo One er met kop en schouders bovenuit.

MerCruiser_Bravo_Two_Hekaandrijving


DRIVES

Bravo Two

Grote cruisers en woonboten met motoren met een hoog koppel hebben een grote lift en stuwdruk nodig.

MerCruiser_Bravo_Three_Hekaandrijving


DRIVES

Bravo Three

Ervaar de kracht van drie.

Mercury Diesel

Mercury Marine

Suzuki_DF350_buitenboordmotor